Motivacijsko predavanje: Teddy the Guardian

Projekt Teddy the Guardian postiže uspjeh u cijelom svijetu

doi_objava_majic.jpg

Motivacijsko predavanje na Danu otvorenih integracija uvijek je plijenilo mnogo pažnje zahvaljujući iznimnim motivacijskim govornicima, ljudima koji su se istakli svojim talentom, radom i uspjesima u Hrvatskoj i globalno.

 

Ove godine posebno nam je zadovoljstvo najaviti autoricu motivacijskog predavanja 12. Dana otvorenih integracija – Josipu Majić.

 

Josipa Majić mlada je poduzetnica i inovatorica, koja je osmislila projekt Teddy the Guardian.

 

Teddy the Guardian je pametna igračka u kojoj se krije aparatura za precizno mjerenje temperature i vitalnih funkcija bolesnog djeteta.  Dovoljno je na nekoliko sekundi stisnuti medvjedićevu desnu šapu i aplikacija smještena u medvjediću odmah šalje podatke o zdravstvenom stanju na pametni telefon ili gadget. Sva učitanja su povezana s korisničkim profilom zahvaljujući čemu je jednostavno pratiti prijašnje podatke.

 

Ovaj naoko mali projekt postiže uspjeh u cijelom svijetu. O tome u kolikoj je mjeri prepoznata njegova vrijednost na globalnoj razini govori činjenica da je Josipa sudjelovala na otvaranju Globalnog poduzetničkog summita u Keniji prije dvije godine i to na poziv predsjednika Baracka Obame.

 

Na 12. Danu otvorenih integracija Josipa će govoriti o svom divnom i vrijednom projektu. Stoga ne propustite ovogodišnje motivacijsko predavanje!

Sponzori

Premium

Gold

Medijski pokrovitelji

Lokacija i kontakt

Marker

Hotel Antunović

Zagrebačka avenija 100A

10 000 Zagreb

Hrvatska

Contact

marketing@king-ict.hr

T: +385 (0)1 3033 507

F: +385 (0)1 6690 864