Tvrtka SAP - Gold partner konferencije

SAP Digital Boardroom u demo sobi i SAP Hybris Cloud for Customer radionica

sap.jpg (1)

Tvrtka SAP jedan je od najvećih svjetskih proizvođača softwarea, a kao Gold partner 12. konferencije Dan otvorenih integracija predstavit će nekoliko zanimljivih i korisnih rješenja kroz radionicu i demo sobu.

 

U Demo sobi SAP će predstaviti rješenje SAP Digital Boardroom. Rješenje se temelji na SAP BusinessObjects Cloud-u i pruža managementu organizacije potpuni uvid u poslovanje u realnom vremenu. Ad hoc izvještaji i analize mogućih scenarija olakšavaju donošenje dnevnih operativnih odluka i pokretanje strateških promjena za budućnost.

 

Predavanje, koje je kao i ostala predavanja u sklopu popodnevnih radionica rezervirano za registrirane sudionike, bavi se rješenjem SAP Hybris Cloud for Customer. SAP CRM rješenje u cloud-u objedinjuje prodaju, službu za korisnike i komunikaciju putem društvenih mreža, što rezultira značajno poboljšanim korisničkim iskustvom na svim točkama kontakta.

 

Osim prezentacije navedenih rješenja, u Demo sobi nalaze se još dva štanda s rješenjima vezanim uz SAP tehnologije: integracija SAP i KING GEO DATA Management sustava i S/4HANA, inovativno i pojednostavljeno SAP rješenje.

Sponzori

Premium

Gold

Medijski pokrovitelji

Lokacija i kontakt

Marker

Hotel Antunović

Zagrebačka avenija 100A

10 000 Zagreb

Hrvatska

Contact

marketing@king-ict.hr

T: +385 (0)1 3033 507

F: +385 (0)1 6690 864