Plenarni dio konferencije - pet predavanja

Inovativni projekti, primjena digitalnih vještina te strategija Hrvatske u 4. industrijskoj revoluciji teme su predavanja ovogodišnje konferencije

doi_objava_03.jpg

Prijepodnevni dio 12. Dana otvorenih integracija rezerviran je za predavanja.

 

Fokus predavanja je na inovacijama kao pokretačima razvoja te na usvajanju i primjeni digitalnih vještina, znanja i tehnologija u raznim segmentima hrvatskog društva. Pet predavača dat će doprinos krovnoj temi konferencije govoreći o svom sektoru, uspješnim projektima i strategiji na putu Hrvatske u četvrtoj industrijskoj revoluciji.

 

Uvodno predavanje održat će Mihovil Škarica, državni tajnik Ministarstva uprave. U predavanju će predstaviti akcijski plan Ministarstva Uprave, kojim Hrvatska želi stvoriti učinkovitu, dostupnu, digitalnu javnu upravu.

 

O Hrvatskoj kao ulagačkoj destinaciji i o ulozi EBRD-a u gospodarskom razvoju RH govorit će Vedrana Jelušić Kašić, direktorica za Hrvatsku, Sloveniju, Slovačku i Mađarsku, European Bank for Reconstruction and Development (EBRD).

 

Slijedi prezentacija projekta „Razvoj Zračne luke Dubrovnik“. Izazove i uspjeh projekta predstavit će Roko Tolić, direktor Zračne luke Dubrovnik.

 

O još jednom uspješnom projektu u kojem do izražaja dolaze inovativnost i kapaciteti tehnološkog sektora i ICT industrije – ulasku u Schengenski prostor, govorit će Joško Dorić, pomoćnik ministra u Ministarstvu unutarnjih poslova RH.

 

Plenarni dio konferencije završavamo s motivacijskim predavanjem “Rast i promjena”, koje će održati Josipa Majić, poduzetnica i inovatorica, autorica projekta Teddy the Guardian.

Sponzori

Premium

Gold

Medijski pokrovitelji

Lokacija i kontakt

Marker

Hotel Antunović

Zagrebačka avenija 100A

10 000 Zagreb

Hrvatska

Contact

marketing@king-ict.hr

T: +385 (0)1 3033 507

F: +385 (0)1 6690 864