Digitalizacija. Inovacija. Revolucija.

12. Dan otvorenih integracija

doi_01.jpg

Kako usvajamo digitalne vještine, znanja i tehnologije, koliko smo pripremljeni za cyber napade dok „vani“ tutnji 4. industrijska revolucija? Recite što mislite, poslušajte što misle drugi.

 

Je li Hrvatska ulagačka destinacija i kako EBRD vidi financiranje ICT projekata, saznat ćemo u izlaganju direktorice EBRD-a za Hrvatsku Vedrane Kašić Jelušić i eksperata Banke.

 

Govorit ćemo o digitalizaciji i inovaciji kao stvarnom pokretaču uspješnih zemalja i kompanija, a Ministarstvo uprave će nam približiti Akcijski plan kojim Hrvatska želi stvoriti učinkovitu, dostupnu, digitalnu javnu upravu.

 

Ulazak u Schengenski prostor jedan je od strateških ciljeva i složenih projekata s kojima se Hrvatska uspješno nosi i u kojem mogu doći do izražaja inovativnost i kapaciteti tehnološkog sektora i ICT industrije. Saznajte sve o tome.

 

Modernizacija i proširenje Zračne luke Dubrovnik jedan je od najvećih investicijskih projekata za koji vlada veliko zanimanje stručne i šire javnosti, a značajan je i za transportnu, turističku i ICT industriju.

 

Teddy the Guardian, medvjedić koji skrivenom aparaturom brzo i precizno mjeri vitalne znake bolesnog djeteta osvaja tržišta od Europe do Amerike, a Josipa Majić i Ana Burica osvojit će nas svojim motivacijskim predavanjem o inovativnosti i poduzetništvu koje kreće „od nule s ubrzanjem na stotku“.

 

U DEMO sobi i ove Vas godine čekaju atraktivna rješenja i zanimljive novosti, a na radionicama korisne informacije i razmjena mišljenja.

 

Integrare (lat.) obnoviti, dopuniti, dodati nešto cjelini kao njezin bitni dio – upravo tako provedite 29. ožujka 2017.

 

Sponzori

Premium

Gold

Medijski pokrovitelji

Lokacija i kontakt

Marker

Hotel Antunović

Zagrebačka avenija 100A

10 000 Zagreb

Hrvatska

Contact

marketing@king-ict.hr

T: +385 (0)1 3033 507

F: +385 (0)1 6690 864