KING ICT konferencija Dan otvorenih integracija - 12. put

Ubilježite 29. ožujka u svoj kalendar!

doi_02.jpg

Od 2005. godine, kad je održan prvi DOI, pa do danas, poslovno-informatička konferencija KING ICT-a izrasla je u nezaobilazan poslovni događaj. 

Govornici na konferenciji su redovito renomirani domaći i strani stručnjaci čije se mišljenje uvažava, a djelovanje ima značaj u društvenim i poslovnim procesima.

Broj sudionika je svake godine sve veći. Prošle godine premašili smo brojku od 400 sudionika.

 

Osim u broju sudionika, razvijali smo se u konceptu konferencije i osmišljavanju tema aktualnih za poslovnu zajednicu u datom trenutku.

 

Ovogodišnjim Danom otvorenih integracija želimo postići najviše do sada – u relevantnosti i aktualnosti teme, atraktivnosti prezentacije informacijsko-komunikacijskih rješenja i broju sudionika.

 

Tema 12. DOI-ja je: Inovacija. Digitalizacija. Revolucija. Pitanja kojima će se u okviru ove teme baviti stručnjaci i vodeći predstavnici poslovne zajednice su: gdje je Hrvatska u 4. industrijskoj revoluciji, kako usvajamo digitalne vještine, znanja i tehnologije i koliko smo pripremljeni za cyber napade te koliko smo inovativni.

 

U demo sobi, koja svake godine plijeni sve veću pažnju sudionika, u suradnji s našim tehnološkim partnerima pripremamo zanimljive prezentacije rješenja koja smo implementirali kod korisnika i ona za koja smatramo da su posebno atraktivna.

 

Radionice smo uveli prije tri godine. Uslijed velikog interesa sudionika, one su postale obavezni dio konferencije, pa tako i ovogodišnje. U nizu radionica ograničenom broju registriranih sudionika bit će predstavljeni tehnološki noviteti u ICT-u.

 

Dan otvorenih integracija održava se 29. ožujka u Zagrebu. Ne propustite biti tamo, a u međuvremenu novosti o konferenciji pratite na ovim web stranicama.

 

 

Sponzori

Premium

Gold

Medijski pokrovitelji

Lokacija i kontakt

Marker

Hotel Antunović

Zagrebačka avenija 100A

10 000 Zagreb

Hrvatska

Contact

marketing@king-ict.hr

T: +385 (0)1 3033 507

F: +385 (0)1 6690 864