Dan otvorenih integracija u Hotelu Antunović

29. ožujka očekujemo vas u konferencijskom centru na zapadnom dijelu Zagreba

doi_objava_Antunovic.jpg

Hotel Antunović postao je uobičajeno mjesto održavanja godišnje poslovno-informatičke konferencije KING ICT-a.

 

Godinu za godinom broj sudionika konferencije sve je veći i prostori Hotela Antunović prate naš rast i omogućavaju nam da u potpunosti realiziramo željeni koncept konferencije.

 

Dan otvorenih integracija sastoji se od tri dijela.

 

Prijepodnevni, plenarni dio s predavanjima okuplja ključne govornike iz poslovnog i stručnog svijeta. Očekujemo da će velika konferencijska dvorana i ove godine biti puna zahvaljujući aktualnoj temi 12. Dana otvorenih integracija, a to je – inovacije kao pokretači razvoja te usvajanje i primjena digitalnih vještina, znanja i tehnologija u svim segmentima društva.

 

Demo soba omogućava nam da na vizualno atraktivan i interaktivan način predstavimo najnovija rješenja i zanimljive novosti s područja ICT-a. Ove godine u demo sobi nalazit će se više od 15 demo štandova, na kojima će biti moguće ne samo vidjeti, nego i isprobati predstavljena rješenja.

 

Popodnevni dio konferencije rezerviran je za 8 radionica dostupnih isključivo sudionicima koji su se za njih registrirali. Radionice donose korisne informacije i omogućavaju razmjenu mišljenja o ciljanim temama odnosno rješenjima.

 

Prijave za sudjelovanje na konferenciji i radionicama već su počele. Rezervirajte svoje mjesto čim prije.

Sponzori

Premium

Gold

Medijski pokrovitelji

Lokacija i kontakt

Marker

Hotel Antunović

Zagrebačka avenija 100A

10 000 Zagreb

Hrvatska

Contact

marketing@king-ict.hr

T: +385 (0)1 3033 507

F: +385 (0)1 6690 864